Bobbaraekus Trop

Indmeldelse i Bobbarækus Trop

Efter at have været til spejdermøder 3 - 4 gange er det tid til at blive indmeldt i gruppen. Betaler man kontinget er man som medlem forsikret via korpset når man er på lejre o.l.

Indmeldelsesgebyr: Udgør 300,00 kr. det dækker korpsmærke, duelighedstegn, samt en ulvehue hvis man starter i ulveafd. gældende fra 28/2-2015.

Kontingent: Udgør for tiden 275,00 pr. halvår, gældende fra 28/2-2015


For at se hvilken aldersgruppe man hører under tryk her for at kontakte en leder tryk her

Udmeldelse af Bobbarækus Trop

Mister du lysten til at være spejder og ønsker helt at stoppe, som medlem i gruppen, skal du aflevere korpsmærket (emaljemærket), da du betaler kontingent når du har mærket i din besidelse.

Koprsmærket er De Gule Spejdere i Danmarks ejendom - du vil få 100,- kr. retur som du har betalt i depositum, da du blev indmeldt. Det kan ske ved at du henvender dig til din leder eller gruppens kasserer.

Korpsets uniformsvejledning

Kan hentes <link fileadmin bobbaraekustrop dokumenter uniformsvejledningen.jpg>her således du ved hvor dine mærker skal syes på uniformen.

Depotet

Vi har et lille udvalg på vores eget depot i hytten, som kan købes. Har vi ikke udstyret på lager kontakt da Stifinderleder Lotte som er depotbestyrer

 

DEL PÅ:

Indmeldelses blanket

Kan udskrives her

Gruppens kontonr.: Nordea 0654 5366406850

 

Guppens NYE MOBILPAY:       

 92 210

HUSK at mærke hvad i indbetaler til (kontingent, tur, o.l.) og HVEM i betaler for.

 

Gruppens CVR.: 2959 1709

Vejledning i at pakke rygsæk.