Bobbaraekus Trop

Hjælp søges

Kunne du tænke dig at give en hjælpende hånd, så tager vi hjertelig gerne i mod den. I løbet af året deltager vi på lejreture, marcher og en masse forskellige aktiviteter, hvor vi forsøger at skrabe nogle håndører sammen til vores børn. Meget af dette arbejde hviler i dag på spejderlederne, der meget hellere vil bruge tiden på jeres børn.

Derfor har Gruppestyrrelsen valgt at genstarte et gammelt frivilligt initiativ, hvor forældre, bedsteforældre, venner,  m.m. indgår i et fælleskab og støtter op omkring de forskellige aktiviteter efter behov under navnet Bobbasina.


Til hvad?
Det spejderlederne har mest behov for hjælp til, er madlavning på lejreture her på Bornholm. Vi har også et par saftevandsposter, der skal passes under Spejdermarchen Bornholm rundt. Vi sætter pile op til ruten på Bornholm rundt marchen. Og vi har en lille cafe til livstilsmessen i Kylligemoderen med bagning af kager osv. Dette og meget mere.


Hvordan tilmelder jeg mig?
Kunne du tænke dig at komme med på "Bobbasinalisten" eller har du et spørgsmål, så kan du udfylde formularen (til højre).


Hvordan foregår det?
Er du med på Bobbasinalisten, vil du via Facebook blive inviteret med til "Events" på de pågældende aktiviteter, som du enten kan acceptere eller afslå. De nærmere detaljer omkring aktiviteten vil ligeledes foregå via eventet på Facebook. Har eller ønsker du ikke Facebook, så finder vi også ud af dette.


Stiller vi krav?
En lille smule... Det skal være en hyggelig oplevelse af lave et stykke frivillig arbejde. Derfor ser vi gerne at folk holder deres aftaler, og at man ikke aflyser dagen før, med mindre man selvfølgelig har en god grund.

Har man tæt kontakt til ungerne, kræver vi også at man får en "Børneattest". - Det hjælper vi med.

DEL PÅ:

Tilmelding/spørgsmål